Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rudý bolševický nok

16. 2. 2010 10:27
Vážená paní

Nesmíte brát výstavbu haly jako jakousi "odměnu" pro Martinu Sáblíkovou, ale jako nutné zázemí pro stovky nových rychlobruslařů, kteří by se díky úspěchu Sáblíkové mohli objevit. Když se na to podíváte jako na investici do budoucnosti, do dětí a mládeže, kteří si vyberou sportování místo sezení u počítače, tak je to hned o něčem jiném. Nehledě na další krásné okamžiky z OH, které by díky tomu mohly přijít. A že nejsou peníze, to je sporné. Peněz je v tomhle státě spousta, všechno je to jen otázka přerozdělování. Jinou otázkou je ale spíš formát haly, nejsem si zcela jistý, jestli ultramoderní aréna někde ve Velkém Oseku za 1,5 miliardy je to pravé řešení. Spíš bych volil podstatně skromnější řešení formou jedné zastřešené treninkové haly a několika umělých otevřených oválů rozmístěných po celé republice. Ale to je asi nerealizovatelné, na to by se asi investor nenašel. Ale uvidíme. :-)

0 0
možnosti

kongolese

15. 2. 2010 18:37
TOP09 na to nakrade, Kalousek ma bohate

zkusenosti s "investicemi" do podobnych podniku. A jeste si pritom usetri sobe do kapsy....

0 0
možnosti

ELAPHURUS

15. 2. 2010 18:21
Lepší by bylo,

aby mladí chodili do hospody a sportem se nezabývali....Rv

0 0
možnosti

mubu

15. 2. 2010 18:19
To by bylo stejné

jako s tím mistrovstvím světa v lyžování v Liberci. K. Neumannová si udělal slávu (přejme ji to), na její oslavu se udělalo MS v Liberci, kam se pak dovážel sníh. Stavební firmy, manažerské týmy a maketingové firmy si vydělaly. Jen nás ostatní ta celá  legrace stála snad 2,5 miliardy. Taková drobnost, že? To by bylo podobné jako pro stadion pro Sáblíkovou.

Jiný příklad: v Karlových Varech se postavil stadion za více než miliardu, ale na jiné, daleko potřebnější investice nezbylo. Já myslím, že se s těmi sportovci prostě nadělá moc krámů. 

0 0
možnosti

VerneP

15. 2. 2010 18:17
cena haly

Dnes v radiu rikal starosta Velkeho Oseka, mista kde by mela hala stat, ze i s veskerym vybavenim a hotelem je pocitano s 1,5 miliardy Kc. Jestli je to moc nebo malo, to nevim, ale jestlize v tomto state zadna podobna hala neexistuje, pak by se urcite postavit mela. A jestli si toho jeste nikdo nepovsimnul, tak se hleda soukromy investor.

No a i kdyby to mel zasponzorovat stat, tady uz se prosustrovalo tolik penez na kdejakou hloupost, ze by to byl, pro tento uzitecny projekt, pakatel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1388x
"Pomocí jiným buduji sebe sama"
Manželka, máma, kamarádka,věčná studentka, dobrovolnice pro DIA-HELP, o.s. Most, pracující

Seznam rubrik

Oblíbené stránky