Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Andyon

20. 2. 2010 22:49
hm, fandila jsem vám a to velmi

a teď jsem našla nějaké vaše příspěvky coby Apoleny v jiných diskusích a musím říci, že něco tak hrubého jako jsou vaše útoky na dvojkaře jsem snad ještě mezi diabetiky nezažila a to jsem od mládí, kdy s diabetem válčím viděla a slyšela leccos. Váš manžel podle vašich vlastních slov režim, dietu a léčbu nedodržoval nebo nedodržuje dodnes a vy rejete do nemocných lidí, že zneužívají lék. péči, protože zavtipkují, že budou na jaře pracovat na zahrádce. Vždyť vy také nejste moc zodpovědná, děti máte s diabetikem, navíc nedisciplinovaným, poznámky na toto téma vás rozčilují a sama útočíte.

Víte, stejně jako rakovinu plic nedostávají jen kuřáci, tak  diabetes II. nemají jen líní tlusťoši - až budete stará, možná vám také vypoví slinivka službu. A i ten líný tlustý dvojkař je třeba velmi hodnotný člověk, ostatně mně zachránil život operatér vážící stopadesát kilo, ale byl to bravurní lékař. Jiný, který třeba nežere a cvičí jak opice profláká život aniž by byl k užitku i jiným. Proberte se.

0 0
možnosti

Luborka

9. 2. 2010 19:50
Jistě,

péče je důležitá, ale zkusme ji praktikovat jinak,třeba povědomím, co tato nemoc vlastně je a jak vzniká, kolik lidí se tím zabývá? A kolik lidí ji opravdu chce řešit? Možná je jednodušší věřit, že s ní nic nelze udělat, jenom ní trpět.http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1413&pjmeno=&kredit=&p1=

Cukrovka je porucha metabolizmu. To není destrukce, jenom porucha, a poruchy lze odstraňovat, než se z nich stane destrukční fakt.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1388x
"Pomocí jiným buduji sebe sama"
Manželka, máma, kamarádka,věčná studentka, dobrovolnice pro DIA-HELP, o.s. Most, pracující

Seznam rubrik

Oblíbené stránky