Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můj názor? Já bych s tím měla morální problém. Sice možná ne výrazný, ale měla. Základ z rodiny, nezáklad z rodiny - je jim dvanáct a jsou to ještě děti. Dost možná, že ještě ani nejsou v pubertě. A tohle patří do světa dospělých.

1 0
možnosti
Foto

Nevidím na tom nic nemorálního. Holky se rozhodly přesně tak jak se lidé rozhodují. Zvážili zda chtějí víc jen tak se toulat po náměstí, nebo trošku pracovat a dostat za to tričko.  Pro ně je to velmi poučné, možná při rozdávání balonků užily i nějakou legraci a je úplně jedno jako stranu propagovaly.

1 0
možnosti

I28v28o 43Ž74á73č62e35k

15. 9. 2013 22:27

Vaše logika platí bezezbytku pro dospělé lidi, ale u dětí bych měl určitou pochybnost.

0 0
možnosti

Především si myslím, že dvanáctileté dítě by už mělo mít z rodiny nějakou povědomost o politice, politických stranách a vědět, jaké strany rodiče volí či alespoň které jsou pro ně přijatelné a které nepřijatelné. No a pak by také věděli, že roznášet balónky (a přjímat dárky)  třeba pro komunisty je nepřijatelné - a dotyčné lidi by (samozřejmě slušně) poslali někam. A pro jinou stranu že to může být - kromě zábavy a prima trička - zajímavě srávené odpoledne...

0 1
možnosti
KB

Já nevím, ale mě by to bylo naprosto jedno. Prostě děti roznášely nějaké balonky a dostaly za to tričko a čepici. Víc než tyto dvě věty tomu nedokážu věnovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1388x
"Pomocí jiným buduji sebe sama"
Manželka, máma, kamarádka,věčná studentka, dobrovolnice pro DIA-HELP, o.s. Most, pracující

Seznam rubrik

Oblíbené stránky